Bossche Energiecoalitie (BEC): uitnodiging ontbijtbijeenkomst 10-10-2019

Vorig jaar ondertekenden we met elkaar een nieuw manifest. En we spraken over een gebiedsgerichte aanpak voor het verduurzamen van onze energievoorziening. Op 10 oktober – de Dag van de Duurzaamheid – willen we met u de balans opmaken tijdens een ontbijt met beslissers en energieverantwoordelijken.
Waar staan we nu ten opzichte van ons doel om 25% CO2-reductie te halen in 2020? Welke gebiedsgerichte initiatieven zij er dit jaar ontstaan? En wat kunnen we leren van BEC-leden die al veel besparing hebben behaald?

Reserveert u 10 oktober van 8.00 tot 9.30 uur alvast in uw agenda? De uitnodiging met specifiek programma en locatie volgt binnenkort. Ook hier zijn alle leden van de Bossche ondernemersverenigingen en bedrijventerreinen van harte welkom.