VNO NCW ‘s-Hertogenbosch: uitnodiging 3-10-2019 ‘Talent voor energietransitie’

De energietransitie: van energie uit fossiele brandstoffen naar energie uit zon, wind en water. Welke kansen biedt deze belangrijke ontwikkeling voor de arbeidsmarkt? Dat gaan we met elkaar verkennen op 3 oktober a.s. vanaf 14.30 uur –in het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch– tijdens het tweejaarlijks netwerkevent van AgriFood Capital Werkt! Dit jaar organiseren we dit samen met Kennispact MBO Brabant en de Provincie Noord-Brabant.

Wil je een echte energyboost? Noteer dan 3 oktober in je agenda! Een uitnodiging volgt na de zomer, maar je kunt je nu alvast aanmelden via email. Zie de site voor meer informatie.

Alle leden van de Bossche ondernemersverenigingen en bedrijventerreinen zijn hierbij van harte welkom.