Dé vernieuwde Nieuwjaarsreceptie woensdag 8 januari 2020, op een nieuwe locatie!

Op 8 januari 2020 organiseert Stichting Dé Nieuwjaarsreceptie voor de zesde keer Dé Nieuwjaarsreceptie.
Stichting Dé Nieuwjaarsreceptie, waarin de oorspronkelijke initiatiefnemers (Gemeente ‘s Hertogenbosch, Hermes Business Netwerk en VNO-NCW Brabant Zeeland*) hun krachten hebben gebundeld, viert deze zesde editie graag met u op een nieuwe locatie, met een nieuwe opzet.

Dit jaar vindt Dé Nieuwjaarsreceptie plaats bij het Koning Willem I College, in de School voor de Toekomst. Deze inspirerende omgeving, samen met een andere opzet biedt u meer ruimte om met elkaar vooruit te blikken op de kansen van 2020. Ervaar het zelf en schrijf vandaag nog in via dit formulier.
Inmiddels hebben bijna 400 mensen zich aangemeld. U komt toch ook?