Uitnodiging van BMN: inspiratiesessies ‘Leasefiets van de Zaak’

Als fietsregisseur van het Brabant Mobiliteitsnetwerk nodig ik je graag uit voor een inspiratiesessie over de leasefiets, speciaal voor Brabantse werkgevers! Kijk op www.sjeesinspiratiesessie.nl voor het programma, de locaties en om je aan te melden.

Per 1 januari 2020 geldt een nieuwe bijtellings-regeling voor (lease)fietsen. Dit is een mooie kans om jouw werknemers op de fiets te helpen. Fietsende medewerkers zijn vitaler en hebben minder ziekteverzuim. Door de fiets te promoten, toon je goed werkgeverschap en draag je een maatschappelijke steen bij. Alle reden dus om aan de gang te gaan met fietsstimulering.

Ons Brabant Fietst en het Brabant Mobiliteitsnetwerk organiseren daarom de ‘Inspiratiesessies Leasefiets van de Zaak’ voor werkgevers. In 2 uur kom je alles te weten over de nieuwe leasefietsregeling en andere financiële mogelijkheden om jouw medewerkers op de fiets te krijgen. Deelname is gratis.

De inspiratiesessie vindt op zes locaties plaats. Kies daarom zelf jouw locatie en tijdstip:

  • 21 november 15.00 – 17.00 uur ‘s-Hertogenbosch
  • 26 november 9.30 – 11.30 uur  Waalwijk
  • 26 november 15.00  – 17.00 uur  Eindhoven
  • 28 november 9.30 – 11.30 uur  Breda
  • 28 november 15.00  – 17.00 uur  Tilburg
  • 5 december 9.30 – 11.30 uur Helmond

Tot ziens bij de inspiratiesessies! Graag van te voren even aanmelden op www.sjeesinspiratiesessie.nl.

Hartelijke groet, mede namens het
hele BMN-team, Jolanda Smit-Van Oijen, Fietsregisseur
+31 (0)6 11 07 85 01
Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant
Blijf op de hoogte van BMN.
Volg ons op LinkedIn of ga naar www.brabantmobiliteitsnetwerk.nl.