Boerenprotest vrijdag 13-12-’19 bij Provincie Huis

Brabantse boeren trekken vrijdag opnieuw met tractors naar provinciehuis

Gelezen in het Brabants Dagblad:
DEN BOSCH – Boeren trekken vrijdag opnieuw met hun tractors naar Den Bosch. Voor de deur van het provinciehuis protesteren ze tegen het Brabantse maatregelenpakket om de stikstofcrisis te bezweren. Doel van het dinsdagavond bekokstoofde protest: zorgen dat de provinciale politiek vrijdag niet akkoord gaat met het pakket dat er nu ligt. 

De oproep om toch weer te protesteren komt van boerenorganisaties ZLTO en Farmers Defence Force. Die laatste club coördineert vrijdag de gang naar het provinciehuis. Er komen vier opstappunten waar boeren verzamelen in Drunen, Boxtel, Schaijk en Sint Hubert. In een intern bericht roept Farmers Defence Force haar ‘strijders’ op om vrijdag ‘maximaal naar Den Bosch’ te gaan.
https://www.bd.nl/brabant/brabantse-boeren-trekken-vrijdag-opnieuw-met-tractors-naar-provinciehuis~adc82a05/

https://www.bd.nl/brabant/brabantse-boeren-trekken-vrijdag-opnieuw-met-tractors-naar-provinciehuis~adc82a05/