Beursvloer ‘s-Hertogenbosch 10 jaar!


Wie mogen we uitdagen!?

Het zou een jubileumfeestje worden dit jaar. Beursvloer
‘s-Hertogenbosch 10 jaar! We wilden flink uitpakken en de voorbereidingen waren al in volle gang. Maar hoe anders liep het door Corona.Bedrijven en organisaties in ‘s-Hertogenbosch hebben flinke verliezen geleden en voor sommigen is het alle hens aan dek. Daarom dit jaar geen groots Beursvloer-feest. Dat is praktisch niet haalbaar in verband met alle beperkende maatregelen en we kunnen ons voorstellen dat het voor sommige bedrijven ook even niet mogelijk is om een bijdrage te leveren in welke vorm dan ook.
 
Gelukkig horen we ook dat het bij een aantal bedrijven wel goed gaat. Die bedrijven zouden we willen vragen om mee te doen aan onze digitale Beursvloer. Wil en kan jouw bedrijf iets betekenen voor een Bossche vrijwilligersorganisatie, laat ons dat dan vóór dinsdag 13 oktober aanstaande weten. Na je aanmelding ontvang je begin november de hulpvragenlijst. Je geeft vervolgens aan welke hulpvraag jouw bedrijf wil invullen. Wij brengen jullie in contact met elkaar en de match is een feit. Het matchen gaat dus digitaal plaatsvinden met ons als verbindende partij.
 
Aanmelden kan via onderstaande knop:
Ja, ik help mee!

We hopen met deze digitale Beursvloer-editie (een primeur wat ons betreft) Bossche organisaties te steunen. We zullen erop toezien dat de hulpvragen coronaproof zijn en dus prima in de komende periode uitgevoerd kunnen worden!

Met een vriendelijke groet,

Danny Snijders | Cor van Gerven | Henri Lensen
Joris Nagtzaam | Gaby Westelaken | Angelique Ottens
Rebekka Andes