Nieuwbouw Hager op Het Sterrenbeeld 31

De directies van Hager, Bouwbedrijf Pennings, Willems Uden en Van Eck Elektro hebben het contract getekend (nov’20) om te starten met de bouw van een prachtig duurzaam nieuw pand in onze thuisstad Den Bosch op bedrijventerrein De Brand.Architectenbureau De Twee Snoeken ontwierp een elegant gebouw rondom onze wens om er een prachtige samenwerkingsplek van te maken voor medewerkers en relaties, waar alles in het teken staat van elkaar ontmoeten.We vinden het belangrijk hecht contact te onderhouden met onze klanten, partners, onderwijsinstellingen en andere marktpartijen. Daarom willen we graag dat je bij ons binnenkomt. Je bent straks van harte welkom om gebruik te maken van een van de inspirerende ruimtes voor vergaderen, een training, brainstormsessie of praktische workshop. Alles zal gericht zijn op het faciliteren van elke vorm van samenwerking, zo flexibel mogelijk, of dat nu digitaal of persoonlijk is. In het auditorium ontvangen we je graag voor een kennissessie. De gezonde combinatie tussen werk en ontspanning zal overal terug te vinden zijn.

Net als velen hebben de Hager-collega’s de afgelopen maanden vooral vanuit huis gewerkt. Ondanks dat digitale vormen van contact en samenwerken prima mogelijk zijn, waarderen we nu meer dan ooit de persoonlijke interactie met collega’s en relaties. Elkaar face-to-face ontmoeten en gezamenlijk werken aan projecten en ontwikkelingen creëert een positieve vibe. We kijken ernaar uit dat we dat weer mogen ervaren.

Natuurlijk gaan we samen met onze installatiepartners zorgen dat ons pand een prachtig visitekaartje wordt voor onze oplossingen. We houden je de komende tijd via social media en onze website op de hoogte van de bouw en hopen je vanaf begin 2022 te ontvangen op Het Sterrenbeeld 31 in ‘s-Hertogenbosch.