Economische Verkiezingsdebat Zuid-Nederland 2021 met prominente Tweede Kamerleden | 25 februari

Nederland gaat naar de stembus! Maar welke politici zien de ondernemerskracht van Zuid-Nederland en maken zich hier hard voor? Wat is hun belofte voor onze mooie regio, nu en in de komende vier jaar?

Op uitnodiging van VNO-NCW Brabant Zeeland en de Limburgse Werkgeversvereniging gaan prominente Kamerleden hierover met elkaar, met experts en met jou in debat.

Hans de Jong, president van Philips Nederland en trekker van het VNO-NCW en MKB Nederland Brugproject geeft duiding over de rol van ondernemers in Zuid-Nederland in het sociaal maatschappelijk domein. Hoe houden we voldoende aantrekkingskracht voor bedrijven en werknemers? Voor welke infrastructuur uitdagingen staan we nog? En doen we de goede dingen voor de duurzaamheidsopgave die we voor staan?

Datum en tijd: donderdag 25 februari 2021, 16.30 uur
Locatie: live-uitzending vanuit het High Tech Campus Conference Center in Eindhoven

De politici die de degens zullen kruisen o.l.v. de scherpe en ervaren debatleider Rogier Elshout zijn:

  • Paul Smeulders, Groen Links
  • Chris Stoffer, SGP
  • Thierry Aartsen, VVD
  • Raymond Knops, CDA
  • Hans Vijlbrief, D66

Natuurlijk schuiven Eric van Schagen (voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland), Eric de Ruijsscher (voorzitter VNO-NCW Zeeland) en Giel Braun (voorzitter LWV) aan om de kracht van onze regio tentoon te stellen en Den Haag bij de les te houden. Vanuit iedere provincie nodigen wij een innovatieve ondernemer uit met een inspirerend voorbeeld.

Kortom: een prachtige samenwerking tussen Zuid-Nederlandse ondernemersverenigingen, politici en landelijke kopstukken.

Registreer je meteen via Aanmelden