Subsidievouchers ‘leren en ontwikkelen’ Noordoost-Brabant

Voor bedrijven uit Noordoost-Brabant zijn nieuwe subsidievouchers rond Leren en Ontwikkelen beschikbaar! Wil jij als bedrijf je functioneringsgesprekken op een moderne manier inrichten? Denk je na over hoe jouw mensen de juiste competenties blijven ontwikkelen op lange termijn? Denk je eraan een medewerkers-app voor de persoonlijke ontwikkeling te implementeren? Of heb je een ander goed idee? Dan mag je gebruik maken van de regio-vouchers! Je krijgt dan 50% van de kosten vergoed. Zonder verdere administratie! Meer mailen? Bekijk deze factsheet of stuur een mail aan slim@noordoostbrabantwerkt.nl. Voor meer informatie is er tevens een plenaire (online) ontbijtsessie op 22 april, volledig vrijblijvend voor aan te melden via de website https://noordoostbrabantwerkt.nl/slim/