Werkzaamheden N279 Asten – Veghel met meerdere weekend- en nachtafsluitingen
tussen 25 maart en 28 juni 2021

Provincie Noord-Brabant voert onderhoudswerkzaamheden uit op de N279 tussen Asten (A67) en Veghel (A50). Voor deze werkzaamheden wordt de N279 op verschillende momenten afgesloten voor doorgaand verkeer, voornamelijk in de weekenden (6 stuks) en nachten (14 stuks), om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Ook zal een werkvak (gedeelte tussen de kruising A67 en de rotonde Rocadeweg) een week lang worden afgesloten voor alle verkeer. Tijdens de afsluitingen wordt er een omleiding ingesteld. Met tekstborden en tekstwagens worden de verschillende afsluitingen vroegtijdig langs de weg kenbaar gemaakt. Op de provinciale website www.brabant.nl/n279 staat de volledige planning beschreven waarop de N279 afgesloten is.