Even voorstellen, contactpersoon gemeente: Jaimy Hattu

Bedankt dat ik de gelegenheid krijg om mij aan jullie voor te stellen. Helaas moet het nog even op deze manier (online), maar ik hoop de meeste van jullie op korte termijn ‘live’ te ontmoeten op één van de komende netwerkbijeenkomsten. Sinds 1 september 2020 ben ik begonnen bij de gemeente ’s-Hertogenbosch als senior Accountmanager Economie. Dit was een vreemde periode om te starten. Veel collega’s en ondernemers ken ik alleen nog maar vanaf het scherm. Gelukkig heb ik mijn draai gevonden, maar ik kan niet wachten om weer ‘op pad’ te gaan.

Wat doe ik bij de gemeente? Mijn functie houdt in het kort in dat ik aanspreekpunt ben voor ondernemers met allerlei soorten ondernemersvragen. Ik kan misschien niet op alles een kant en klaar antwoord geven, maar begeleid je graag naar een antwoord of oplossing op jouw vraag. Voor een aantal ondernemingsverenigingen/bedrijventerreinen ben ik contactpersoon. Dit geldt ook voor De Brand. Naast aanspreek/contactpersoon verkoop ik bedrijfskavels op de bedrijventerreinen. Op kavelkaarten.nl vinden jullie het huidige aanbod. Het aanbod begint steeds schaarser te worden. Bedrijventerreinen zoals Empel-Zuid 2e fase, Brand II en Heesch West zijn nog in ontwikkeling.

Wie ben ik? Voordat ik naar de gemeente ’s-Hertogenbosch kwam, heb ik bijna 14 jaar gewerkt bij een kleinere gemeente hier net over de Maas. Daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van Economie (breed), glasvezel, opzetten van KVO’s (keurmerk veilig ondernemen) en ondernemersfondsen, recreatie en toerisme en andere mooie regionale projecten (beleid en uitvoering). Ik woon in Vught met mijn vriend, dochter en zoontje dus het nieuwe werkgebied is niet onbekend.

Mochten er vragen spelen, schroom niet om mij te bellen of te mailen. En anders zien of spreken we elkaar op één van de komende netwerkbijeenkomsten!

Mijn contactgegevens:

T: (073) 615 50 62
M: 06 53 37 59 22
E: email