Beursvloer ‘s-Hertogenbosch 18 november 2021

Op een Maatschappelijke Beursvloer worden bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn en graag iets willen betekenen voor de lokale samenleving gekoppeld aan maatschappelijke organisaties met een hulpvraag.
Het aanbod het bedrijf kan bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten, netwerk openstellen en handjes. De maatschappelijke organisatie levert op haar beurt een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een MATCH waar beide partijen baat bij hebben.
De Beursvloer in ‘s-Hertogenbosch is een jaarlijks evenement en dus krijgen alle partijen een jaar de tijd de gemaakte match(es) uit te voeren.  www.beursvloerdenbosch.nl

Aanbieder
Ondernemers, bedrijven, onderwijs- en overheidsinstellingen, businessclubs of serviceclubs actief in de Gemeente ‘s-Hertogenbosch die maatschappelijk betrokken zijn en hun tijd, expertise, middelen, materialen, faciliteiten, handen en netwerk willen delen met hen die het nodig hebben, kunnen zich hier tot en met 14 november 2021 aanmelden voor deelname aan Beursvloer ‘s-Hertogenbosch.

Klik hier om je aan te melden als aanbieder >

Vrager
Alle maatschappelijke organisaties (stichting, vereniging, vrijwilligersorganisatie) actief in de Gemeente ‘s-Hertogenbosch met een hulpvraag op het gebied van kennis, kunde, middelen, materialen, handen of netwerk kunnen zich tot en met 28 oktober 2021 aanmelden voor deelname aan Beursvloer ‘s-Hertogenbosch.

Klik hier om je aan te melden als vrager >