Bossche Booost 17-1-2024

De Bossche Booost is een evenement van Stichting Dé Nieuwjaarsreceptie ‘s-Hertogenbosch. Ons doel is om ontmoeting in Den Bosch en omstreken te stimuleren. De koppeling tussen onderwijs, ondernemers en overheid staat hierbij centraal.

VOORPROGRAMMA

15:00  SESSIE BRAM VEROUDE
15:15   HAS GREEN ACADEMY TOUR

Ervaar een wereld vol keuzemogelijkheden tijdens het voorprogramma van de Bossche Booost 2024! Laat je inspireren door Bram Veroude tijdens een buitengewone en motiverende sessie of ga mee op een boeiende ontdekkingsreis door de state-of-the-art faciliteiten van de HAS green academy (voorheen HAS Hogeschool) tijdens een exclusieve rondleiding.

HOOFDPROGRAMMA

16:00  ONTVANGST
Zodra je binnenkomt, krijg je meteen de gelegenheid om je netwerk te vergroten.

16:30  AFTRAP
Opnieuw zal burgemeester Jack Mikkers dit jaar de aftrap geven voor de Bossche Booost.

16:45   BORREL
Tijdens de borrel heb je de mogelijkheid om te genieten van hapjes en drankjes.

Locatie: HAS, Onderwijsboulevard 221, ‘s-Hertogenbosch

Stichting Dé Nieuwjaarsreceptie ‘s‑Hertogenbosch

website

Een initiatief van