Werkzaamheden brug Beusingsedijk, Berlicum 2 april – 31 mei 2024

Via dit bericht brengt de gemeente Sint-Michielsgestel u op de hoogte van de komende werkzaamheden aan de brug over de Aa bij de Beusingsedijk. De werkzaamheden starten 2 april.

Wat gaan we doen?

Uit inspecties is gebleken dat de brug over de Aa aan groot onderhoud toe is. Om ervoor te zorgen dat de brug in goede conditie blijft voeren we met name aan de landhoofden onderhoudswerkzaamheden uit. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren tillen we het complete brugdek omhoog zodat de landhoofden volledig bereikbaar zijn. Voordat we deze werkzaamheden kunnen doen verleggen we eerst de kabels en leidingen verleggen die door de brug lopen.

Wat betekent dit in voor u?

Op dinsdag 2 april starten de nutspartijen met het verleggen van de kabels en leidingen. Deze werkzaamheden nemen twee weken in beslag. Aansluitend zal de aannemer de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Als alles volgens planning verloopt zijn alle werkzaamheden afgerond op vrijdag 31 mei. Tijdens de gehele uitvoeringsperiode zal de Beusingsedijk volledig afgesloten zijn voor alle weggebruikers en wordt het verkeer omgeleid. De omleidingsroutes vindt u op de factsheets die ik heb toegevoegd als bijlage aan deze mail.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op per e-mail met de heer P. Hofman van het team Beheer en Uitvoering van gemeente Sint-Michielsgestel.

Meer informatie over de omleidingsroutes vindt u op de website van Melvin: https://melvin.ndw.nu/public/situation/226524