Afvalverwerking

De resultaten van het onderzoek laten geen ruimte voor twijfel. Het bestuur van De Brand staat voor 100% achter de Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch als partner in afvalzorg, omdat zij op belangrijke aspecten als tarieven, uitgebreidheid van het dienstenpakket en betrouwbaarheid aanzienlijk beter scoort dan de andere inzamelaars.

De Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in afvalinzameling in de breedste zin van het woord. Met het uitgebreide dienstenpakket bieden zij voor iedere afvalstroom een oplossing.

Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch – specialist in uw regio
Door de jarenlange ervaring en het regionale karakter van deze organisatie heeft de Afvalstoffendienst een uitstekende relatie met de diverse plaatselijke (en landelijke) verwerkers. Deze relatie vertaalt zich in scherpe tarieven en de mogelijkheid onze dienstverlening op uw specifieke bedrijfssituatie af te stemmen.

Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch – óók uw afvalspecialist voor heel Nederland
Eén landelijke inzamelaar, die u voor al uw vestigingen in Nederland van dienst kan zijn? Ook dat is de Afvalstoffendienst ‘s-Hertogenbosch. Zij maakt namelijk deel uit van Midwaste NV. Midwaste is een samenwerkingsverband van zeven gemeentelijke en verzelfstandigde overheidsdiensten, die zich hebben gespecialiseerd in afvalverwijdering en stadsreiniging. Zo kan zij een landelijke dekking van onze dienstverlening garanderen.

Gevaarlijk afval
Slechts zeven inzamelaars in Nederland hebben een vergunning voor de inzameling van gevaarlijk afval. De Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch is één van die zeven. Uiteraard wordt het door hen ingezamelde gevaarlijke afval met veel zorg gesorteerd en zoveel mogelijk nuttig toegepast, om de risico’s voor ons milieu zoveel mogelijk uit te sluiten.

Contact
Wellicht heeft u al contact gehad maar wilt u meer informatie neem dan contact op met: Michel de Jong (hoofd Afvalstoffendienst) of Bart Bredenoord (verkoop).

Telefoonnummer:  073-615 65 00  Website:  www.afvalstoffendienst.nl
E-mail: afvalstoffendienst@s-hertogenbosch.nl