Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene ledenvergadering

maart 22, 2022 @ 08:15 - 10:00

Beste Brandleden en Brandbewoners,

Uitnodiging ALV & presentatie Parkmanagement De Brand op dinsdag 22 maart 2022 bij Hager

Het is de hoogste tijd om elkaar weer eens persoonlijk te ontmoeten! Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de ALV op dinsdag 22 maart 2022 tussen
08.15 en 10.00 uur bij Hager, Sterrenbeeld 31.

Op de agenda staan onder meer het afscheid van bestuurslid Irene Kühl, Ontwikkeling De Brand2 en de formele aspecten.

Bijzondere aandacht krijgt parkmanagement tijdens deze bijeenkomst.
Er spelen meerdere zaken op Bedrijvenpark De Brand en de bestuursleden zijn actief op velerlei gebieden zoals overlast parkeren, KVO, verkeer& vervoer, beveiliging, ontwikkeling De Brand2 met eventuele komst van een Asfaltcentrale & juridische ondersteuning, verduurzaming, gedeeltelijk één-richtingsverkeer, vergroening en wandelroutes etc. etc.

Het bestuur is van mening dat dit alleen tot goede resultaten leidt door ondersteuning van een professionele parkmanagementorganisatie.

De afgelopen periode heeft het bestuur meerdere gesprekken gevoerd met Solaris Parkmanagement BV over deze mogelijke ondersteuning. Het bestuur is enthousiast en wil hiermee graag verder.

Het moment is daar om deze stap voor te leggen aan u als lid van de coöperatie. Tijdens de Algemene Ledenvergadering staat dit punt op de agenda –inclusief een presentatie– zodat hierover gestemd kan worden.

Een belangrijk onderdeel van de opdracht aan Solaris Parkmanagement BV bevat ook het leggen van verbinding met u als ondernemer. Hierbij komt veel aandacht voor het ophalen en inventariseren van de wensen en verwachtingen van ú als lid van de coöperatie en als ondernemer op De Brand.

De bijeenkomst is alleen voor Brandleden en Brandbewoners. Geef uiterlijk vrijdag 18 maart per e-mail uw aanmelding (of afmelding) door met bedrijfsnaam en persoonsnaam. En svp uw emailadres ingeval we vanwege de op dat moment geldende coronamaatregelen toch online via MS Teams dienen te vergaderen.

Vacatures bestuursfunctie en werkgroep KVO De Brand

Hebt u zin om het bestuur te versterken en u in te zetten voor een mooie toekomst van ons bedrijvenpark? Heeft u feeling met beveiliging? Logistiek? Verkeer/vervoer? Communicatie? Verduurzaming? Wij informeren u graag over een functie in het bestuur of de werkgroep. U kunt contact opnemen met een van de bestuursleden of het secretariaat.

Gegevens

Datum:
maart 22, 2022
Tijd:
08:15 - 10:00