Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ALV 2021 met wijnproeverij

maart 30, 2021 @ 16:00 - 17:30

Uitnodiging voor Brandleden en Brandbewoners: ALV & wijnproeverij online sessie op dinsdag 30 maart 2021

Programma

    • 16.00 uur online ontvangst
    • 16.15 uur ALV
    • 17.00 uur ‘Praatje & proeven’ Wijnhuis Rosmalen
    • 17.30 uur afsluiting

Contactmomenten zijn tegenwoordig nog steeds een uitdaging maar toch is het de hoogste tijd elkaar weer eens te ontmoeten!

Om de formele aspecten inclusief bestuurswisselingen van Bedrijvenpark De Brand af te handelen belegt het bestuur een online ALV op dinsdag 30 maart 2021 om 16.00 uur via teams. De agenda treft u alse bijlage aan.

En om binding met elkaar te houden en ‘het aangename met het nuttige’ te combineren volgt aansluitend op de ALV een wijnproeverij. Rond 17.00 uur zal Piet van Lokven van Wijnhuis Rosmalen ons online in circa een half uur een drietal wijnen presenteren.

U kunt deze wijnen ook proeven.
Het proefpakket wordt vooraf bij de deelnemers persoonlijk afgeleverd. Bij deze Brand activiteit is uw zakelijke of privé partner ook van harte online welkom, mits u wel de corona maatregelen in acht neemt! Ook als u geen wijn drinkt bent u uiteraard welkom, maar dan vragen wij u om zelf voor een glaasje van ’t een of ‘t ander zorgen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Geef uiterlijk woensdag 24 maart per e-mail uw contactgegevens door (bedrijfsnaam + persoonsnaam + het bezorgadres met postcode/plaats). Wij sturen u dan voor 30 maart het proefpakket met een fles rood, wit en rosé toe.
Geef ons svp ook het juiste emailadres waarheen de teamslink gestuurd kan worden.

Let wel: mocht u zich aanmelden voor deze Brand activiteit en 30 maart niet deelnemen aan de ALV en proeverij, dan sturen wij u (uw bedrijf) een factuur voor de door ons gemaakte kosten (€ 42,00 ex btw).

Deelnemers ontvangen uiterlijk maandag 29 maart een digitale bevestiging en teams link.

Vacature bestuursfunctie De Brand

Hebt u zin om het bestuur te versterken en u in te zetten voor een mooie toekomst van ons bedrijvenpark? Wij informeren u graag over een bestuursfunctie. U kunt contact opnemen met een van de bestuursleden of het secretariaat.

Concept verslag 17 juni 2020

Gegevens

Datum:
maart 30, 2021
Tijd:
16:00 - 17:30