Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijzondere algemene ledenvergadering: besluitvorming Parkmanagement op dinsdag 10 mei 2022 bij Klimax

mei 10, 2022 @ 12:00 - 13:00

Uitnodiging Bijzondere Algemene ledenvergadering
Besluitvorming Parkmanagement op dinsdag 10 mei 2022 bij Klimax

In vervolg op de ledenvergadering van dinsdag 22 maart 2022 bij Hager en de aankondiging van 28 april worden pandeigenaren en huurders van De Brand bij deze uitgenodigd voor het vervolg op deze bijeenkomst.

Op de agenda staat de besluitvorming professioneel parkmanagement.

Er spelen meerdere zaken op Bedrijvenpark De Brand en de bestuursleden zijn actief op velerlei gebieden zoals overlast parkeren, KVO, verkeer& vervoer, beveiliging, ontwikkeling De Brand2 met eventuele komst van een Asfaltcentrale & juridische ondersteuning, verduurzaming, gedeeltelijk één-richtingsverkeer, vergroening en wandelroutes etc. etc.

Het bestuur is van mening dat dit alleen tot goede resultaten leidt door ondersteuning van een professionele parkmanagementorganisatie.

Het bestuur heeft gesproken met 2 partijen, Solaris Parkmanagement BV en PWF projectmanagement, over mogelijke ondersteuning. Het bestuur is enthousiast en wil graag de volgende fase in gang zetten.

Het moment is daar om deze stap voor te leggen aan u als lid van de coöperatie. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 maart waren er niet voldoende stemmen aanwezig om tot een besluit te komen (huurders hebben geen stemrecht, tenzij het bestuur een machtiging van  hun pandeigenaar ontvangt). Mocht u zelf verhinderd zijn, vul dan svp een machtigingsformulier in zodat hierover gestemd kan worden.

Geef svp uiterlijk maandag 9 mei voor 12.00 uur per email uw aanmelding (of afmelding) door met bedrijfsnaam en persoonsnaam. Dan zorgen wij voor een broodje!

Vacatures bestuursfunctie en werkgroep KVO De Brand

Hebt u zin om het bestuur te versterken en u in te zetten voor een mooie toekomst van ons bedrijvenpark? Heeft u feeling met beveiliging? Logistiek? Verkeer/vervoer? Communicatie? Verduurzaming? Wij informeren u graag over een functie in het bestuur of de werkgroep. U kunt contact opnemen met een van de bestuursleden of het secretariaat.

Leden van De Brand hebben de vergaderstukken per email ontvangen. Voor vragen kunt u contact per email met het secretariaat opnemen.

Gegevens

Datum:
mei 10, 2022
Tijd:
12:00 - 13:00

Locatie

De Steenbok 14, 5215 ME ‘s-Hertogenbosch
De Steenbok 14
's-Hertogenbosch, 5215 ME Nederland
+ Google Maps