Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Brand ALV: project-parkmanagement

februari 14, 2023 @ 07:00 - 09:00

Beste Brandleden en Brandbewoners,

Wij nodigen u van harte uit voor de
algemene ledenvergadering op
14 februari 2023 van
07.00 tot 09.00 uur bij TriNed.

Gastheer Paul van Wanrooij ontvangt u graag in het fraaie TriNed pand aan Het Zuiderkruis 63.

Bijzondere aandacht tijdens de vergadering gaat naar de evaluatie van het projectmanagement.
Etienne Schiffelers is in de zomer van 2022 gestart met het ophalen en inventariseren van de wensen en verwachtingen van ú als lid van de coöperatie en als ondernemer op De Brand. Ook is in december 2022  –na een succesvolle audit door KIWA–  het KVO certificaat behaald, mede dankzij zijn expertise.

Er spelen meerdere zaken op Bedrijvenpark De Brand zoals overlast parkeren, KVO, beveiliging, verkeer& vervoer, ontwikkeling De Brand2 met eventuele komst van een Asfaltcentrale & juridische ondersteuning, verduurzaming, gedeeltelijk één-richtingsverkeer, vergroening en wandelroutes etc. etc.

De huidige bestuursleden zijn actief op velerlei gebieden maar er zijn nog immer te weinig bestuursleden om alle taken op te pakken en goed uit te kunnen voeren.

Het bestuur is enthousiast over de ondersteuning door de professionele project- cq parkmanagementorganisatie en wil hier graag mee verder. Na de presentatie kunnen Brand-leden stemmen over de voortgang hiermee.

Leden en ondernemers op De Brand kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 10 februari per email aanmelden (of afmelden) met vermelding van bedrijfs- en persoonsnaam.

Vacatures bestuursfunctie en werkgroep KVO De Brand

Hebt u zin om het bestuur te versterken en u in te zetten voor een mooie toekomst van ons bedrijvenpark? Heeft u feeling met beveiliging? Logistiek? Verkeer/vervoer? Communicatie?
Wij informeren u graag over een functie in het bestuur of de werkgroep. U kunt contact opnemen met een van de bestuursleden of het secretariaat.

De vergaderstukken zijn per email aan de leden en ondernemers op De Brand verstuurd.

Met vriendelijke groet, mede namens de bestuursleden
Martijn Heijckmann, Jan-Willem van Leeuwe en Camiel Wouters

Jody van de Griendt,
voorzitter

 

Gegevens

Datum:
februari 14, 2023
Tijd:
07:00 - 09:00

Locatie

TriNed
Het Zuiderkruis 63
's-Hertogenbosch, 5215 MK
+ Google Maps